Ето как да го постигнете…   Всеки от вас, поне веднъж в

...
 
Ето как да го постигнете…
 
Всеки от вас, поне веднъж в
Коментари Харесай

Когато запалите огънят в сърцето, ставате извор на любов, светлина и топлина!

 

Ето по какъв начин да го постигнете…

 

Всеки от вас, най-малко един път в животът си е изпитвал възприятието на „ пърхащите “ пеперудки в стомаха. Вътре във вас гори пламък, който ви кара да пеете, танцувате и да предадете на целия свят радостните си страсти. Когато сте уверени, че всичко е допустимо, сигурно ще се справите с всевъзможни трудности.

За да намерите същинското благополучие в живота, би трябвало да прехвърлите магията на любовта във всички аспекти по житейския ви път. Влюбете се в работата си, в бизнеса, най-важното – влюбете се в себе си, околните, приятелите и обичаните ви хора, в живота, в мястото ви на живеене, в животните, в цветята, в планетата, в Слънцето, във Вселената. Повярвайте, че това положение на обич ще разгърне крилете на творчеството и ще ви освободи от рамките, които до момента са ви държали надалеч от безграничния капацитет на Твореца, който живее във вас.

В положение на  обич и естетика ще реагирате със успокоение и усмивка на всичко. Приемайте обич и излъчвайте такава, колкото се може повече, единствено по този начин ще подобрите себе си и света към вас.

Така се стига до въпросът: Как да запалите този огън на любовта, който ще ви зарежда с неизчерпаема сила и мощ, ще бъдете в положение на наслада, наслаждение, възторг, ентусиазъм и благополучие?

Отговорът, е елементарен.

Любовта е силата, вдъхната от Твореца, която свързва всичко, това е единното поле на съзнанието, за което приказват учените, то е вътре във всеки, не е нужно да го търсите на открито и да го чакате от някого.

Преходът към това положение е натурален. Ако сте готови за това, процесът ще премине леко, а от време на време, даже и незабелязано.

Необходимо е да започнете да се вслушвате в сигналите, идващи от сърцето, а не от мозъкът, който е под въздействието на сетивата и материалната природа. Следвайки този вик и вашите същински стремежи, вие ще откриете неограниченият капацитет, който притежавате. Колкото по-силен става пламъкът, вие ставате все по-искрени и същински, спокойни и уверени, уважаващи себе си и близките, излъчващи наслада и обич.

Разбира се, това е Път, по който има възходи и падения, сълзи от наслада и благополучие, изобщо цяла палитра от страсти и усеща, осъзнаване и прояснение, трансформации и промени.

Колкото по-спокойно реагирате, толкоз по-щастливи ставате, тъй като по-малко се съпротивлявате на събитията в живота, чиято единствена цел е да ви прави все по-влюбени и все по-щастливи.

Ако заран, когато се разсъните, не ви се става от леглото и не ви се прави нищо, имате възприятие на отчаяние и незаинтересованост, може би сте изгубили интерес към живота.

Непременно направете ретроспекция и открийте за какво се чувствате по този начин. Какво стои зад това? Може би, ще осъзнаете, че в гърдите ви загасва огънят на същата, онази, обич към живота, към себе си, зареждащ с сила, смисъл и мощ.

В цялостен прорез е с вашата същинска същина, да живеете без огън в гърдите, да не усещате същинските си стремежи и планове. Хабите сила за реализирането на наложени, непознати, илюзорни стремежи, вършиме нещо, което не харесвате, работите, с цел да се храните… Запитайте се. Струва ли си?

Вижте още ⤵️

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР